Magicshine ALLTY400

Jag har använt min ALLTY400 från Magicshine hela vintern. För mig är det den perfekta framlampan. Den erbjuder en imponerande kvalitet till ett fördelaktigt pris, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som söker pålitlighet utan att kompromissa med plånboken.

Mina cykelturer brukar vara i 2 till 3 timmar där det oftast är belysta vägar och cykelbanor. Jag kan därför ha lampan på lägsta styrkan nästan hela tiden. Lampan presterar väl på högsta styrkan och är tillräcklig för att navigera i totalt mörker. Dock, om man cyklar främst i dessa förhållanden, kan det vara fördelaktigt att överväga en ännu kraftfullare lampa för att säkerställa optimal sikt och säkerhet. En bonus är att den går att montera på hjälmen om man köper hjälmfästet från Magicshine.

Jag har cyklat i regn, snö och dimma. Det har aldrig varit något problem för lampan. Dock började batteriindikatorn lysa rött efter en timme på lägsta styrkan med fulladdat batteri, vilket innebär att det är 11%-20% batteri kvar, när det var cirka -15°C. Det kan därför vara klokt att ha bra marginal när det är riktigt kallt.

Fakta